ZUA400-600 Mesin Pembuat Kantong Sealing Sisih

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:

Mesin iki cocog kanggo nggawe tas segel sisih 3 kanthi plastik-plastik, kertas plastik, kertas-kertas laminasi.

Fitur:

1. Sakabehe kontrol PLC mesin karo layar tutul sing gampang dienggo

2. Nyingkirake kontrol ketegangan sing tetep, piranti EPC

3. Telung sistem servo seret materi motor servo

4. Kontrol motor inverter sealing munggah-mudhun

5. PID kanggo nyetel suhu bar penyegelan, kontrol otomatis, sing disetel karo antarmuka mesin.

6. Piranti doyo otomatis pneumatik, motong nglereni lan rewinding otomatis, ngilangi statis

7. Pangaturan suhu: 0-300

8. Jumlah lan batch akumulasi kanthi otomatis, prasetel kasedhiya.

9. Cara operasi yaiku kanthi kontrol fiksasi dawa utawa pelacakan photocell.

10. Punching bisa disetel minangka terus-terusan, interval utawa mandheg, wektu doyo bisa disetel sadurunge.

11. Panganan skip bahan: kasedhiya 1-6 kaping

12. Fungsi ngirim batch kasedhiya, jumlah batch bisa disetel sadurunge.

 

zhu (3)

zhu (5)

Spesifikasi:

Model ZUA400 ZUA500 ZUA600
Jembar materi maksimal 850mm 1050mm 1250mm
Diameter gulung maksimal 600mm 600mm 600mm
Kacepetan nggawe tas 160 buah / mnt 160 buah / mnt 160 buah / mnt
Kacepetan maksimal linier 40m / menit 40m / menit 40m / menit
Total kekuwatan 35KW 40KW 45KW
Bobot 4000KG 4500KG 5000KG
Ukuran 9000 * 1800 * 1870mm 9000 * 1900 * 1870mm 9000 * 2700 * 1870mm

Tas Conto:

zhu (7) zhu (8)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita