Mesin Sealing Pusat ZF350

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki digunakake kanggo nggawe sealing tengah ing pet, pvc lable kanggo ngombe botol. 

Fitur:
1. Kontrol rem bubuk mandhiri sing mandhiri, uwal piranti EPC
2. Dilengkapi poros mekanik lan poros udara ora opsional
3. Sistem gluing pucuk, jumlah gluing diatur kanthi manual
4. Kontrol inverter motor utama
5. Poros mekanik angin lan poros udara ora opsional

Spesifikasi:

Kacepetan 80m / menit
Jembar materi maksimal 650mm
Maksimumake mundur lan diameter mundur 600mm
Jinis panyegelan Gluing
Motor utama Motor inverter 2.2KW
Konverter inverter 2.2KW
Total Daya 3KW
Bobot 300KG
Ukuran 3350 * 1250 * 1200mm
Link video https://www.youtube.com/watch?v=_-tERXeqtH0

Sampel label:

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita