Mesin Cetak Flexo YTG600-1300

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nyithak film plastik kayata bopp, pet, pe, pvc, cpp, nilon, kertas, non woven, pp anyaman, aluminium foil.

Fitur:
1. Operasi sing gampang, awal sing fleksibel, ndaftar warna sing akurat.
2. Silinder pencetakan pneumatik lan ngisor, bakal aduk tinta cetak kanthi otomatis sawise diangkat
3. Kontrol ketegangan otomatis
4. Servo kontrol piranti EPC
5. Tinta cetak kasebar dening silinder anilox keramik kanthi warna mangsi.
6. Piranti kamar dokter
7. Iki dilengkapi 2 piranti, ndamu lan dadi panas, lan sistem kontrol suhu terus-terusan dadi panas lan kontrol sing beda
8. dilengkapi kothak udara adhem sing bisa nyegah adhesi tinta sawise nyithak.
9. Piranti registrasi longitudinal terus-terusan 360 °.
10. Kontrol frekuensi kacepetan motor adaptasi karo kacepetan pencetakan sing beda.
11. Nalika nyithak piring ambruk, motor tinta mandheg kanthi otomatis, nalika diangkat, motor tinta diwiwiti kanthi otomatis.
12. Meter counter bisa nyetel dawa nyithak miturut syarat, mesin kanthi otomatis mandheg nalika tekan nilai sing wis disetel utawa bahane dipotong.

Spesifikasi:

Model YTG6800 YTG61000
 Jembar materi maksimal   800 mm 1000mm
 Jembaré print maks 760 mm 960mm
Dawa nyithak 200-1000mm 200-1000mm
Werna cetak 6 warna 6 warna
Dhiameter maksimal santai lan mundur 800 mm 800 mm
Kacepetan Maks 120m / menit 120m / menit
Pelat kandel (Kalebu Kertu Lem Dua Sisi) 2,38 mm (Utawa sampeyan milih)  2,38 mm (Utawa sampeyan milih)
Total Daya 48 kw 54KW
Bobot 7000kg 7500KG
Ukuran 6000 × 2300 × 2800 mm 6000 × 2500 × 2800 mm
Motor utama 5.5KW 5.5KW

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita