Mesin Pembuat Tutup Pancuran YM480

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nggawe tutup shower non tenunan utawa plastik sing digunakake ing omah, hotel, rumah sakit, toko kecantikan dll.

Fitur:
1. Mesin kabeh yaiku kontrol komputer nganggo layar tutul sing stabil lan trep, kita bisa nyetel output, nguwatirake lan mandheg otomatis.
2. Geser poros mekanik, kontrol karo bubuk bubuk magnetik
3. Mbusak piranti EPC 
4. Motor inverter motor utama
5. Las ultrasonik digunakake kanggo ndandani loro pucuk kain sing ora ditenun lan pita elastis
6. Kombinasi welding ultrasonik lan pemanas listrik nggawe produk luwih kepenak lan mantep

Spesifikasi:

Kacepetan 210 pcs / min
Materi Non dirajut utawa PE
Jembar materi 480mm
Diameter material 600mm
Kekuwatan 5kw
Tegangan 220V
Ukuran 3900 * 820 * 1550mm
Bobot 850kg

Sampel tutup shower:

xiang1

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita