XT350 Mesin Pembuat Sepatu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nggawe tutup sepatu non tenunan lan plastik sing digunakake ing omah, hotel, rumah sakit, toko kecantikan dll.

Fitur:
1. Mesin kabeh yaiku kontrol komputer nganggo layar tutul sing stabil lan trep, kita bisa nyetel output, nguwatirake lan mandheg otomatis.
2. Geser poros mekanik, kontrol karo bubuk bubuk magnetik
3. Mbusak piranti EPC 
4. Motor inverter motor utama
5. Karet gelang infeed lan sealing nganggo ultrasonik 
6. Piranti lempitan segitiga
7. Tutup tutup sealing lan motong nganggo ultrasonik

Spesifikasi:

Kacepetan 180 pcs / min
Materi Non ditenun
Jembar materi 350mm
Diameter material 600mm
Ukuran tutup sepatu pungkasan 420 * 160mm
Kekuwatan 5kw
Tegangan 220V
Ukuran 1700 * 1800 * 1500mm
Bobot 650kg

Sampel Sampul Sepatu:
xiangxiang1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita