Mesin irisan WF1600 Non anyaman

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur:
Poros udara tanpa angin dikendhaleni rem bubuk magnetik
2. Loro poros udara mundur dikontrol dening rong kopling rem
3.Busak piranti EPC kanggo nyegah bahan obah ngiwa utawa nengen
4.Main utama yaiku motor inverter
5. Iki dilengkapi agul-agul rata utawa agul-agul rotary
6. Mesin kasebut dipasang kanthi blower kanggo nyebul ujung sampah.
7. Roller press kanthi cepet nggawe rewinding muter luwih rapi lan rapi.

Spesifikasi:

Model WF1600
Jembar 1600mm
Diameter angin 1200mm
Diameter mundur 800mm
Diameter inti kertas 76mm
Kacepetan nggeser 150m / menit
Lebar slitting 30-1600mm
Nggeser tliti 0,5mm
Kekuwatan 5KW
Bobot 1200KG
Ukuran 2550 * 2800 * 1300mm

Gambar conto:

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita