Mesin Pembuat Sarung Tangan TPE

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa ngasilake sarung tangan TPE sing bisa digunakake ing hotel, perawatan kesehatan, kulawarga, perlindungan cat, salon kecantikan, taman lan pakaryan sing jelas.

Fitur:
1. Layar Tutul + kontrol PLC, drive Servo motor.
2. Single santai, produksi baris tunggal
3. Pisau penyegelan sarung tangan berkualitas tinggi, kontrol suhu otomatis lan konstan
4. Ngitung kanthi otomatis, nguwatirake lan mungkasi
5. Dilengkapi karo conveyor sing trep kanggo koleksi sarung tangan
6. Dilengkapi siji cetakan kanggo sarung tangan, ukuran cetakan bisa disesuaikan, cetakan ekstra butuh biaya tambahan

Spesifikasi:
Model FY400
Bahan TPE
Kekandelan film 10-40um
Lebar sarung tangan 260-300mm
Dawane sarung tangan 200-350mm
Kacepetan maksimal Mesin 200 pcs / mnt
Daya 5KW
Voltase 1 Phase 220V / 50HZ
Ukuran 3650 × 900 × 1560mm
Ukuran sawise pengepakan kayu 3280 × 1170 × 1790mm
Bobot Bobot net: 1030KG, Bobot reged: 1130KG
Tautan video https://www.youtube.com/watch?v=uDMlZFvAlA8

Sampel sarung tangan:

img (1)
Gambar rinci mesin kasebut

1013102512


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita