Mesin Slitting SLD1300

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki kanggo nggulung gulung jembaré amba nganti gulung jembaré cilik, cocog kanggo bahan film plastik kaya Bopp, pvc, pe, pet, cpp, nilon lan kertas, tenunan non, tenunan PP.

Fitur:
Poros udara tanpa angin dikendhaleni rem bubuk magnetik
2. Loro poros udara mundur dikontrol dening rong kopling rem
3. Mesin kabeh yaiku kontrol PLC, ngendhokke lan mundurake tegangan kanthi otomatis dikontrol
4.Busak piranti EPC kanggo nyegah bahan obah ngiwa utawa nengen
5.Main utama yaiku motor inverter
6. Iki dilengkapi pisau datar kanggo slitting film plastik, agul-agul rotary kanggo slitting paper, non woven.
7. Mesin kasebut dipasang kanthi blower kanggo nyebul ujung sampah.
8. Roller press kanthi cepet nggawe rewinding muter luwih rapi lan rapi.

Spesifikasi:

Model SLD1300
Jembar 1300mm
Diameter angin 800mm (Bisa nganti 1200mm)
Diameter mundur 600mm
Diameter inti kertas 76mm
Kacepetan nggeser 200m / menit
Lebar slitting 30-1300mm
Nggeser tliti 0,5mm
Kekuwatan 5KW
Bobot 1500KG
Ukuran 1520 * 2580 * 1450mm

Gambar conto:

img


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita