Mesin Nglereni QD350

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nglereni label shrink sawise sealing tengah kanggo botol ngombe

Fitur:
1. Kontrol komputer mesin kabeh
2.Langkah motor mbenakake dawa
3. Kontrol inverter motor utama
4. Dilengkapi karo piranti EPC kanggo nyegah bahan obah ngiwa utawa nengen sajrone mlaku.
5. Sampeyan bisa kanthi otomatis ngetung dawa pemotongan lan peringatan nalika tekan dawa sing wis ditemtokake.
6. Dilengkapi karo eliminator Statis kanggo nyopot listrik statis sajrone mlaku
7. Bisa nambah fungsi kaya perforasi horisontal, perforasi vertikal, cutter kanthi kedudukan, conveyor, poros udara kanthi rem bubuk magnetik

Spesifikasi:

Jembaré panyegelan maks 280mm
Min jembaré panyegelan 15mm
Diameter maksimum max 600mm
Diameter mundur maks 700mm
Precision kanggo nyetel pinggiran ± 0,1mm
Kacepetan panyegelan maksimal 300m / menit
Kekuwatan 5KW
Bobot 1000KG
Ukuran 3230 * 1310 * 1550mm
Video https://www.youtube.com/watch?v=zSOlasPJ8Ro

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita