Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora kudu dianggep entheng.

Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora kudu dianggep entheng. Dadi, artikel iki bakal nggabungake film komposit BOPP / LDPE komposit sing diekstrusi, masalah kualitas sing ana ing proses produksi slitting lan masalah sing gegandhengan karo mesin slitting kanggo dianalisis.

1. Kontrol kacepetan nglereni
Nalika mlebu produksi normal, kacepetan mesin slitting kudu ngetrapake syarat proses kanthi ketat. Dhuwur banget uga bakal mengaruhi kualitas nglereni. Mula, kanthi ngontrol kacepetan slitting, kualitas sing dibutuhake kanggo slitting bisa dipikolehi. Amarga, ing produksi, sawetara operator kanthi cepet nambah kacepetan nglereni supaya bisa nambah output lan ningkatake mupangat ekonomi. Iki bakal nggawe film rawan garis-garis bujur lan masalah kualitas lapisan pamisah ing operasi kanthi kecepatan dhuwur.

2. Pilih proses slitting sing cocog miturut peralatan lan kinerja film
Ing produksi normal, kudu nggunakake teknologi slitting sing cocog kanggo produksi miturut kinerja peralatan, sifat-sifat intrinsik film, lan macem-macem jinis lan spesifikasi film kasebut. Amarga paramèter proses, metode identifikasi, lan nilai kanggo macem-macem film irisan beda, mula proses kasebut kudu diatur kanthi tliti kanggo saben produk.

3. Pay manungsa waé menyang pilihan saka workstation sing bener
Ing produksi, frekuensi panggunaan saben stasiun slitter beda-beda, mula derajat panggunaan uga beda. Mula, bakal ana prabédan tartamtu ing kinerja. Contone, ana sawetara garis vertikal sing luwih sithik kanggo slitting produk kanthi kahanan sing luwih apik. Kosok baline, ana luwih garis loreng. Mula, saben operator kudu nggatekake pilihan workstation sing bener, menehi peralatan lengkap kanggo peralatan sing paling apik, ngerteni panggunaan ing situs, terus-terusan nyimpulake pengalaman, lan golek panggunaan karakteristik peralatan sing paling apik.

4. Mesthekake kebersihan film
Kajaba iku, kudu dielingake yen sajrone proses slitting, saben gulung film dibukak maneh banjur mundur, sing nggawe kahanan mlebu obyek asing. Amarga produk film kasebut umume digunakake kanggo mbungkus panganan lan obat-obatan, mula, syarat-syarat higienitas ketat banget, mula prelu njaga supaya saben gulungan film wis resik.


Wektu kiriman: Okt-15-2020