Kontrol suhu nglereni panas sajrone nggawe tas

Ing proses nggawe tas, kadhang kala penyegelan tas ora apik. Produk sing diprodhuksi kanthi cara iki ora nduweni kualifikasi. Apa sing nyebabake kedadeyane iki? Kita kudu nggatekake suhu pemotong panas

Ngimpor kanggo ngontrol suhu pemotong nalika nggawe tas, yen suhu ora cocog, tas rampung ora bakal mumpuni.

Pisanan, priksa manawa apa materi sing digunakake. Bahan sing padha beda kekandelan beda jembaré, perlu suhu sing beda. Coba sawetara tas ing wiwitan mesin sing mlaku kanggo golek suhu sing pas

Kapindho, macem-macem bahan butuh suhu sing beda.

Suhu nglereni mutusake kualitas tas, yen suhu dhuwur banget, bahan bakal lebur, pinggiran ora rata lan bahan bakal adesif, mula bakal dadi tas sampah, yen suhu sithik banget, ora bisa ngethok tas, lan bakal kena infeksi tas sabanjure.

Kajaba iku, nalika kacepetan mesin saya cepet, suhu uga kudu munggah, nalika kacepetan mudhun, suhu uga kudu mudhun

Kita kudu ngresiki pemotong panas kanthi asring sawise dipateni, sawise mlaku sawetara wektu, bakal ana bledug ing pemotong, yen ora ngresiki, bledug bisa ditransfer menyang tas.

Uga, kita kudu mriksa status pemotong, sawise pamotong panas mlaku sawetara wektu, kita kudu ngganti nganggo sing anyar, sawise nggunakake pemotong sawetara wektu, mula ora cetha.

Dadi, yen kita bisa ngontrol suhu nglereni pemanas kanthi bener sajrone nggawe tas, bisa nambah kapasitas produksi, nyuda sampah tas, saengga bisa nyuda biaya.


Wektu kiriman: Okt-15-2020