Kabar

  • What is the processing process of the garbage bag making machine?

    Apa proses pangolahan mesin nggawe tas sampah?

    1.Mulai motor utama, mbukak ing kacepetan kurang, lan banjur nyetel kontrol posisi sisih kanggo setengah film ing posisi tengah. Setel rol nip kiwa lan tengen kanggo nyelarasake film kiwa lan tengen, lan setel rol nip ngarep lan mburi kanggo nyelarasake pola. Nyetel...
    Waca liyane
  • Several common problems of bag making machine and countermeasures

    Sawetara masalah umum mesin nggawe tas lan countermeasures

    Mesin nggawe tas yaiku mesin sing nggawe macem-macem kemasan plastik utawa tas kemasan bahan liyane, lan macem-macem pangolahan macem-macem ukuran plastik utawa tas kemasan bahan liyane sing beda-beda ketebalan lan spesifikasi. Mesthi, ing proses nggunakake ...
    Waca liyane
  • Production background of automatic garbage bag making machine

    Latar mburi produksi mesin nggawe kantong sampah otomatis

      Mesin nggawe tas yaiku mesin sing nggawe kabeh jinis tas kemasan plastik utawa tas kemasan bahan liyane. Kisaran pangolahan yaiku macem-macem ukuran lan kekandelan plastik utawa tas kemasan bahan liyane. Umumé, tas kemasan plastik minangka ...
    Waca liyane
  • Common process of non-woven bag making machine

    Proses umum saka mesin nggawe tas non-woven

    Tas non-dirajut umume nggunakake proses printing layar, kang asring diarani minangka "printing layar", kang tansah proses printing umum kanggo akeh manufaktur. Amarga iku umume printing manual, lan werna proses ora gampang kanggo kontrol, minangka pelanggan ...
    Waca liyane
  • When using the slitting machine for production, the slitting process must be paid attention to and must not be taken lightly.

    Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora bisa dianggep entheng.

    Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora bisa dianggep entheng. Mulane, artikel iki bakal nggabungake film komposit BOPP / LDPE komposit extruded, masalah kualitas sing kedadeyan ing proses produksi slitting lan pr ...
    Waca liyane
  • Heat cutting temperature control during bag making

    Kontrol suhu nglereni panas nalika nggawe tas

    Ing proses nggawe tas, kadhangkala tas sealing ora dadi apik. Produk sing diprodhuksi kanthi cara iki ora nduweni kualifikasi. Apa sing nyebabake fenomena iki? Kita kudu menehi perhatian marang suhu pemotong panas Iku ngimpor kanggo ngontrol suhu pemotong sajrone nggawe tas, yen suhu ora ana ...
    Waca liyane
  • Why bag length is different during bag making?

    Napa dawa tas beda nalika nggawe tas?

    Ing proses nggawe tas, kadhangkala dawa tas plastik rampung beda. Produk sing diprodhuksi kanthi cara iki ora nduweni kualifikasi. Apa sing nyebabake fenomena iki? Kita kudu menehi perhatian marang operasi sing cocog saka mesin nggawe tas saka aspek ing ngisor iki kanggo nyegah jinis iki ...
    Waca liyane