Warta

  • When using the slitting machine for production, the slitting process must be paid attention to and must not be taken lightly.

    Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora kudu dianggep entheng.

    Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora kudu dianggep entheng. Dadi, artikel iki bakal nggabungake film komposit BOPP / LDPE komposit sing diekstrusi, masalah kualitas sing ana ing proses produksi slitting lan pr ...
    Waca liyane
  • Heat cutting temperature control during bag making

    Kontrol suhu nglereni panas sajrone nggawe tas

    Ing proses nggawe tas, kadhang kala penyegelan tas ora apik. Produk sing diprodhuksi kanthi cara iki ora nduweni kualifikasi. Apa sing nyebabake kedadeyane iki? Kita kudu nggatekake suhu pemotong panas yaiku ngimpor kanggo ngontrol suhu pemotong nalika nggawe tas, yen ...
    Waca liyane
  • Why bag length is different during bag making?

    Napa dawa tas beda nalika nggawe tas?

    Ing proses nggawe tas, kadhang dawa kanthong plastik rampung beda. Produk sing diprodhuksi kanthi cara iki ora nduweni kualifikasi. Apa sing nyebabake kedadeyane iki? Kita kudu nggatekake babagan operasi mesin pembuat tas sing relevan saka aspek ing ngisor iki kanggo nyegah ...
    Waca liyane