Mesin Laminasi Ekstrusi LM1300

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:

Mesin iki bisa ekstrusi LDPE, PP, EVA, EAA ... lsp. Bahan bahan laminasi, Digunakake kanggo film (BOPP, BOPET, CPP, CPE ... lsp), Kertas, Aluminium Foil, Non-woven ... Etc as base bahan kanggo komplek laminasi. Digunakake kanthi akeh ing kemasan kertas, kemasan plastik, kemasan non tenunan, kemasan industri lan kemasan liyane.

Kombinasi mesin:

Bagean 1.Feeding
2.Corona Perawatan
3. Ekstrusi lan bagean senyawa
4. Ekstruder
5. Bagéan panganan nomer loro
6. Bagéyan pangeling-eling
7. Unit Kontrol

Fitur:

1. Ekstrusi: LDPE maksimal 200 kg / jam (suhu resin 300-320 ° c)
PPEVA maksimum 180-200kg / jam (ekstrusi akurat kanthi macem-macem resin, kahanan proses);
2. Dilengkapi karo piranti ngoper cepet lan konektor
3. Daya endhas t mati 22kw, total 5 area kontrol pemanasan
4. Dilengkapi kendaraan udara sing diekstrusi yaiku nyopir listrik
5. Kontrol suhu otomatis
6. Pindho santai nganggo poros udara, loadign otomatis
7. Nyopot kontrol servo piranti EPC
8. Struktur rewind jinis muter ing lumahing
9. Pemotong trim kontrol pneumatik
10. Kontrol PLC mesin kanthi layar tutul, kontrol otomatis ketegangan.

Spesifikasi:

Model LM1300
Resin lapisan LDPE 、 PP 、 EVA 、 EAA lsp.
Bahan dasar Kertas, plastik, non tenunan, karung anyaman, aluminium
Kacepetan 150m / mnt
Bahan jembaré 1300mm
Bahan kekandelan 10-500um
Rentang ketegangan 10-150kg
Ekstrusi maksimal LDPE 200 kg / jam
PP EVA kg / 180-200 jam
Mundur maksimum lan mundur diameter 1000mm
Bobot 17000kg
Ukuran 11000 * 7100 * 3600mm

Sampel ekstrusi:

11 (3) 11 (1) 11 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk