Mesin Nglereni Inti Kertas LH500

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa ngethok inti kertas kanthi 3 inci utawa 6 inci, sampeyan bisa nyetel ambane pungkasan inti kertas, banjur bakal ngethok inti kertas kanthi otomatis. Gunakake agul-agul rotary kanggo nglereni inti kertas, posisi agul-agul bisa diatur kanthi bebas . Motong yaiku kontrol pneumatik sing trep. Kabeh mesin kanthi ukuran cilik kanggo ngirit ruangan.

Fitur:
1. Biasane sijine inti kertas ing poros pemotong, inti kertas bisa 3 inci, 6 inci utawa disesuaikan
2. Dilengkapi karo agul-agul bunder kanggo ngethok inti kertas kanthi tepat lan pinggir kanthi rata
3. Posisi agul-agul bunder diatur kanthi bebas lan kanthi manual
4. Jembaré pemotongan inti kertas bisa diatur
5. Proses pemotongan inti kertas yaiku kontrol pneumatik
6. Sawise nglereni, mesin bakal push inti kertas rampung saka poros pemotongan kanthi otomatis
7. Mesin dirancang kanthi ukuran cilik kanggo nutupi papan cilik, gampang dipasang lan digunakake, siji buruh bisa ngoperasikake mesin kanggo ngirit tenaga kerja

Spesifikasi:

Kacepetan nglereni 100 wektu / menit
Diameter inti kertas 3 inci utawa 6 inci utawa khusus
Jembar materi 10-500mm
Piso slitting 5 utawa luwih
Tegangan listrik 380V
Total kekuwatan 3KW
Bobot 230KG
Link video https://www.youtube.com/watch?v=NLmLcBFB2oQ

Sampel inti kertas:

img (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita