Mesin Sealing Pusat Kacepetan HZ300

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki digunakake kanggo nyegel pet, pvc lable ing botol ngombe.

Fitur:
1. Rem bubuk bubuk
2. poros udara
3. Kontrol PLC mesin kanthi layar tutul
4. Nguripake EPC
5. Piranti extruder udara sing bisa nggawe bolongan cilik ing film, nalika film mudhun, hawa bakal metu liwat bolongan.
6. Sistem gluing pucuk, dikontrol dening PLC, bakal tetep kacepetan padha karo mesin.
7. Piranti stroboskop sing bisa mriksa kahanan lem
8. Kontrol inverter motor utama
9.Meter counter lan kabel ngilangi statis

Spesifikasi:

Model HZ300
Materi PVC, PET
Kekandelan film 20-80 um
Jembaré santai 60-600mm
Maks. Diameter diameter Φ450mm
Lebar Rewinding 15mm-260mm
Maks. Diameter ulang Φ700mm
Kacepetan maksimal Mesin 300m / menit
Kekuwatan 3 Tahap 380V / 50HZ
Tenaga Pasokan 5KW
Ukuran 3230 * 1310 * 1550mm
Bobot kabeh Mesin 1000Kg

Sampel Label:

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita