Mesin Pembuat Topeng Otomatis Cepet Dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki digunakake kanggo nggawe topeng pasuryan sing ora ditenun sing digunakake ing saben dinten, rumah sakit, restoran.

Fitur:
1. Mesin iki bisa nggawe topeng kanthi bahan non tenunan, kekandelan topeng bisa disetel, dawa band irung bisa diatur
2. Mesin kabeh yaiku kontrol PLC kanthi layar tutul sing stabil lan trep, kita bisa nyetel output, nguwatirake lan mandheg otomatis.
3. Cetakan mesin kanthi las ultrasonik kanthi kinerja sing sampurna lan output cepet
4. Kontrol motor servo kanthi lengkap nggawe mesin bisa stabil
5. Kanthi otomatis kanthi dipakani bahan, masang batang irung, nglereni topeng lan ngelas gelung kuping

Spesifikasi:

Kacepetan 120 pcs / mnt
Kekuwatan 10kw (220V 60HZ 1 phase)
Ukuran 4,5 * 3 * 1.8m
Bobot 1000kg
Ukuran topeng 17,5 * 9.5cm
Ukuran panganan bahan Jembar 175mm
Link video https://www.youtube.com/watch?v=8Vn2CrcvNNI

Sampel topeng rai:

1
Gambar rinci mesin kasebut

1 (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita