Mesin Geser Kacepetan Otomatis GSFQ1300A

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki kanggo nggulung gulung jembaré amba nganti gulung jembaré cilik, cocog kanggo bahan film plastik kaya Bopp, pvc, pe, pet, cpp, nilon lan kertas, tenunan non, tenunan PP.

Fitur:
1.Unwind dikontrol dening rem pneumatik
2. Kerucut sing bisa dienggo bisa digunakake nganggo 3 inci lan 6 inci
3.Loro poros rewinding yaiku poros gesekan pneumatik sing nduweni akurasi paling apik.
4. Kontrol motor servo motor utama
5.Loro poros mundur dikontrol karo motor servo
6. Nguripake kontrol servo motor piranti EPC ultrasonik
7. Kabeh mesin dilengkapi PLC, ketegangan kanthi otomatis dikontrol
8. Iki dilengkapi agul-agul datar kanggo film plastik utawa agul-agul rotary kanggo kertas, tanpa tenunan.
9. Nduwe piranti posisi Laser kanggo nemokake posisi inti kertas
10. Iki dipasang nganggo sikat statis kanggo nyopot listrik statis sajrone slitting kacepetan dhuwur.
11. Iki diinstal kanthi blower kanggo nyebul ujung sampah.

Spesifikasi:

Model GSFQ1300A
Jembar 1300mm
Diameter angin 800mm
Diameter mundur 600mm
Diameter inti kertas 76mm utawa 152mm
Kacepetan nggeser 400m / menit
Lebar slitting 30-1300mm
Nggeser tliti 0,5mm
Kekuwatan 15KW
Bobot 3800KG
Ukuran 4200 * 2800 * 1800mm

Gambar conto:

1013102512


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita