GM1100-1900 Mesin Nglereni Lembar Kacepetan Kontrol Servo

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa ngethok kertas saka gulung menyang sheet.

Fitur:
1. Rem pneumatic sing ora ana angin, dibandhingake karo rem bubuk magnetik, umure luwih dawa lan presisi ngontrol luwih akeh.
2. loading hidrolik shaftless sing bisa ngangkat gulungan abot.
3. Dilengkapi piranti anti-kurva supaya kertas ora kurva nalika nglereni.
4. Dilengkapi karo piranti prapencet kertas supaya gulungan penet bisa obah kanthi vertikal, mesthekake posisi kertas panganan sing tepat, lan nyuda fenomena nyusup kertas
5. Dilengkapi karo piso nglereni ndhuwur, ngisor lan mburi, pérangan nglereni ditutupi tutup safety, nalika tutup kanthi aman mbukak, mesin bakal mandheg kanthi otomatis.
6. Dilengkapi karo sistem penyesuaian otomatis saka sudhut kertas lan sudhut
7.HMI operasi sing trep, sampeyan bisa input dawa nglereni lan jumlah
8. Dilengkapi piranti ngilangi listrik statis
9. Dilengkapi piranti ngirim kertas kanggo nambah kestabilan kertas lan supaya ora condhong
10. Dilengkapi karo alignment kertas lan peralatan koleksi kanthi otomatis
11. Dilengkapi peralatan masang label pancacahan otomatis kanggo mujudake fungsi replenish sheet kanggo produk sing ora salaras.
12. Sistem nyopir kabeh yaiku kontrol motor servo, presisi tinggi.

Piranti opsional:
1. Piranti EPC hidrolik ing bagean santai
2. Geser vertikal kanggo irisan gulung jembaré amba dadi gulung jembaré cilik lan celah sampah ing rong sisi

Spesifikasi:

Model GM1100 / 1400/1700/1900
Jinis nglereni Piso ndhuwur nglereni balesan lan piso mudhun
Kekandelan kertas 60-550GSM
Diameter gulung maksimal 1500mm (GM1100)1800mm (GM1400 / 1700/1900)
Lebar gulung maksimal 1100/1400/1700 / 1900mm
Dawa nglereni 450-1450mm (GM1100)450-1600mm (GM1400 / 1700/1900)
Format nglereni 2 lembar
Nglereni tliti Dawa nglereni≤1000mm: ± 0,5mmdawa nglereni > 1000mm: ± 0,1%
Kacepetan nglereni maksimal 350 potong / menit
Kacepetan meteran maksimal 350m / menit
Dhuwur pil kertas maks 1300mm (GM1100)1500mm (GM1400 / 1700/1900))
Panjaluk udhara 0,8Mpa
Bobot 11000/13000/15000 / 17000kg
Link video https://www.youtube.com/watch?v=HsBGVsqJa2g

Sampel lembar kertas:

img (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita