Mesin nggawe sarung tangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa ngasilake sarung tangan plastik sing bisa digunakake ing hotel, perawatan kesehatan, kulawarga, perlindungan cat, salon kecantikan, taman lan pakaryan sing jelas.

Fitur:
1. Layar Tutul + kontrol PLC, drive Servo motor.
2. Pindho pindho, produksi garis dobel
3. Pisau penyegelan sarung tangan berkualitas tinggi, kontrol suhu otomatis lan konstan
4. Ngitung kanthi otomatis, nguwatirake lan mungkasi
5. Dilengkapi karo conveyor sing trep kanggo koleksi sarung tangan
6. Dilengkapi siji cetakan kanggo sarung tangan, ukuran cetakan bisa disesuaikan, cetakan ekstra butuh biaya tambahan

Spesifikasi:

Model FY400
Materi PE
Kekandelan film 10-40um
Jembar sarung tangan 260-300mm
Dawane sarung tangan 200-350mm
Kacepetan maksimal Mesin 400 pcs / menit
Kekuwatan 5KW
Tegangan 1 Fase 220V / 50HZ
Ukuran 3650 × 900 × 1560mm
Ukuran sawise pengepakan kayu 3280 × 1170 × 1790mm
Bobot Bobot net: 1030KG, Bobot reged: 1130KG
Link video https://www.youtube.com/watch?v=uDMlZFvAlA8

Sampel sarung tangan:

img (1)

Gambar rinci mesin kasebut

1013102512


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita