Mesin Nggawe Kembang

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki cocog kanggo panas panyegelan panas nglereni tas bentuk khusus kaya tas kembang, tas dasi, tas buah lsp.

Fitur:
1. Kontrol komputer mesin kabeh kanthi operasi layar tutul sing trep
2. Panganan material dikendhaleni dening motor step utawa motor servo
3. Batalake poros mekanik, rem bubuk magnetik
4.Busak piranti EPC
5.Cutting type: Panas nglereni sealing panas
6. Dilengkapi piranti ngilangi listrik statis

Spesifikasi:

Model XH800
Jembar materi maksimal 750mm
Dawa tas maksimal 50-500mm
Kacepetan maksimal 140 pcs / mnt
Kekuwatan 4KW
Tegangan 1 Phase 220V
Ukuran 4000 * 1400 * 1800mm
Bobot 900KG

Sampel tas kembang

img img


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita