Mesin Sealing Sisih Nglereni Panas DRQ600-1000

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki cocog kanggo nggawe tas kaya tas roti, tas kaos kaki, tas andhuk, tas pena, tas kurir lsp

Fitur:
1. Ngalangi mandhiri kanthi poros mekanik sing dikendhaleni rem bubuk magnetik 5kg
Piranti 2.EPC
3. Piranti lipat
4. Kontrol inverter motor utama
5. Panganan material dikendhaleni motor servo
6. Kontrol komputer mikro mesin kabeh
7. Piranti elektronik kanggo masang film bopp mutiara
8. Lebokake M bentuk ngisor
9.Bagian pakan bali dikontrol karo motor inverter
10. Kontrol pneumatik roller roller

Spesifikasi:

Model DRQ700
Lebar maksimal materi 1200mm
Lebar maksimal tas rampung 600mm
Dawa maksimal tas rampung 1000mm
Kacepetan maksimal 250 pcs / menit
Diameter maksimum max 600mm
Daya mesin 3.6KW
Bobot 900KG
Ukuran net 5000 × 1800 × 1700 mm

Sampel tas

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita