nggambar mesin pembuat tas sampah

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nggawe tas sampah tape nggambar kanthi gulung

Fitur:
1. Ora ngatasi independen, loading otomatis
Poros 2.Unwind sing dikontrol dening rem bubuk magnetik
3. Dilengkapi karo piranti EPC
4. Panganan material dikontrol dening motor inverter
5. Dilengkapi piranti cangkem
6. Loro puncher, siji kanggo dipakani tape tape, siji liyane kanggo bolongan ventilasi
7. Panganan tape gambar sing dikontrol karo motor inverter
8. Gambar sealing tape kanthi cutter panas sing dikendhaleni motor inverter
9. Panjang bahan dikendhaleni motor servo
10. Sealing panas lan perforasi kanthi pemotong panas sing dikendhaleni motor inverter 1.1kw
11. Piranti lempitan dobel, saben-saben didhukung nganggo motor
12. Bahan kimia sing dikontrol dening motor inverter
13. Piranti muter maneh jinis rotasi batang kaping pindho, pangowahan gulung otomatis
14. Mesin kabeh duwe 2 servo motor, 7 inverter motor, 2 set PLC

Spesifikasi:

Model

FYCS800

Lebar tas maksimal

700mm

Dhuwur kanthong maksimal

650mm

Bahan sing cocog

LDPE, HDPE lan bahan daur ulang

Kekandelan materi

10-50 um saben lapisan

Lebar maksimal maksimal

700mm

Diameter maksimum max

Φ700mm

Lebar gulung final maks

220mm

Dhiameter gulung pungkasan

60mm

Kacepetan nggawe tas

100 pcs / mnt  

Tipe ganti ganti muter

Otomatis

Mundur jumlah gulung

Maksimum 30 pcs

Lebar pita gambar

50mm, sawise slitting, 25mm

Gambar diameteripun tape

600mm

Daya mesin

20kw

Konsumsi udara

5HP

Bobot

3000kg

Ukuran

10400mm × 1700mm × 1800mm

Sampel kantong sampah:

png_temp (1)png_temp (2)
Deskripsi rinci babagan mesin

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita