Mesin Pembuat Barang Sampah Coreless Double Line

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nggawe kantong sampah tanpa gulung ing gulungan

Fitur:
1. Ganti santai kaping pindho, saben poros mekanik sing dikendhaleni dikendhaleni bubuk bubuk magnetik 5kg, ngemot otomatis
2. Saben panganan dipangan dikendhaleni motor inverter
3. Bahan kimia sing dikontrol dening motor inverter
4. Panjang bahan dikendhaleni dening motor servo
5. Sealing panas lan perforasi dikendhaleni dening motor inverter
6. Dilengkapi karo piranti pendingin udara
7. Piranti rotasi jinis poros dobel kaping pindho, pangowahan gulung otomatis
8. Loro poros rewinding didorong dening rong motor inverter
9. Layar sentuh + LCD + kanthi operasi sing gampang, kita bisa nyetel kacepetan mesin, jumlah meter lan dawa tas
10. Mesin kabeh duwe 2 servo motor, 9 inverter motor, 2 set step motor lan 2 set PLC

Spesifikasi:

Model

LJ500

Lebar tas maksimal

120mm

Dawa tas maksimal

200-1000mm

Bahan sing cocog

LDPE, HDPE lan bahan daur ulang

Kekandelan materi

10-50 um saben lapisan

Lebar maksimal maksimal

240mm

Diameter maksimum max

Φ800mm

Kacepetan nggawe tas

150 * 2 pcs / min  

Tipe ganti ganti muter

Otomatis

Mundur jumlah gulung

Maksimum 30 pcs

Rewind diameteripun muter

150mm

Daya mesin

20kw

Konsumsi udara

5HP

Bobot

3000kg

Ukuran

6200mm × 2240mm × 1200mm

Sampel kantong sampah:

32adc29a1-300x300 5905ba4e1-300x300

Deskripsi rinci babagan mesin:

xaing

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita