DFR380 Mesin Pembuat Kaos Garis Dobel

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas Kaos PE, tas blanja, tas swalayan

Fitur:
Motor 1.Feed njamin materi panganan kanthi lancar
2. Dirancang khusus kanggo panyegelan panas lan nglereni tas kaos. Doyo dobel kanthi otomatis ing siji lini produksi sing bakal nambah produksi lan ngirit tenaga kerja.
3. Desain trek dobel, lini produksi dobel, scanner foto dobel, motor servo dobel
4.Fotocell bisa nglacak tandha warna materi sing dicithak kanthi akurat, yen photocell gagal nglacak tandha warna mesin bakal mandheg kanthi otomatis.
5. Kecepatan kontrol motor inverter, operasi gampang, nyuda konsumsi listrik.
6. Stop otomatis nalika ora duwe film
7. Nalika tas output tekan nomer setelan, mesin punch bakal ngapit tas tanpa mandheg
8. Kantong sealing lan output sing kuwat dadi suwek rapi

Spesifikasi:

Model DFR380 * 2
Lebar tas maksimal 330mm
Dawa tas 360-600mm
Kacepetan 200 * 2 pcs / min
Diameter maksimum max 800mm
Kekandelan materi 10-35 um
Tenaga motor utama 1,5KW
Total kekuwatan 10KW
Bobot 2300kg
Ukuran sakabèhé (L * W * H) 6000 * 1800 * 1900mm
Link video https://www.youtube.com/watch?v=p2X2q_wKW78

Sampel tas:

img (1)

062fe39d2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita