Mesin nggawe tas kain

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki digunakake kanggo nggawe tas kain plastik.

Fitur:
1. Nyambungake karo poros mekanik
2. Panganan material dikendhaleni motor servo
3. Sealing kanthi pemotong panas, kontrol karo motor inveter
4. Kontrol komputer mikro, ngetung otomatis, nguwatirake lan mungkasi
5. Pelacakan otomatis foto, nalika ngilangi pelacakan, mesin mandheg otomatis
6. Dilengkapi piranti ngilangi listrik statis

Spesifikasi:

Model

GYD600

Lebar tas maksimal

550mm

Dawa tas maksimal

1000mm

Bahan sing cocog

LDPE, HDPE

Kekandelan tas

10-100 um

Diameter angin

600mm

Kacepetan nggawe tas

120 pcs / mnt  

Daya mesin

4kw

Tegangan

220V / 50HZ

Bobot

700kg

Ukuran

3300mm × 1200mm × 1550mm

Link video

https://www.youtube.com/watch?v=8sQAXK-qj8M

Sampel tas kain:

1 (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita