Mesin Slitting Rolling CLFQ1300

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki cocog kanggo bahan kayata kertas, film plastik, foil aluminium, non tenunan lsp.

Fitur:
1. Piranti santai tanpa kendhali sing dikendhaleni bubuk bubuk magnetik 5kg
2.Busak piranti EPC
3. PLC ngetung diameter bahan kanthi otomatis kanggo entuk kontrol ketegangan kanthi otomatis, mesin mandheg kanthi otomatis nalika dawa materi utawa diameter tekan nilai sing disetel
4.Motor mesin inverter utama
5. Dilengkapi nganggo agul-agul rata lan agul-agul bunder
6.Loro poros udara mundur dikontrol dening rong kopling bubuk
7. Trim blower

Spesifikasi:

Model CLFQ1300
Lebar maksimal materi 1300mm
Dhiameter maksimal ngendhokke 800mm
Dhiameter maksimal mundur 600
Kacepetan maksimal 200m / menit
Min jembaré slitting 5mm
Total kekuwatan 5KW
Bobot 3000KG
Ukuran 3500 × 3000 × 1450 mm
Link video https://www.youtube.com/watch?v=5RyhgQVKKyU

Gambar conto:

1


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita