Mesin Pembuat Kantong Anjing Otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Aplikasi:
Mesin iki bisa nggawe kantong sampah kanggo kotoran segawon

Fitur:
1. Batang mekanik angin sing dikendhaleni rem bubuk magnetik
2.Busak piranti EPC
3. Saben panganan materi dikontrol dening motor inverter
4. Bahan kimia sing dikontrol dening motor inverter
5.Dawa bahan dikendhaleni dening motor servo
6. Sealing panas lan perforasi dikendhaleni dening motor inverter
7. Dilengkapi karo piranti pendingin udara
8. Dilengkapi piranti lempitan segitiga
9. Panganan inti kertas otomatis lan tancep label
10.PLC + layar tutul kanthi operasi sing trep, kita bisa nyetel kacepetan mesin, jumlah meter lan dawa tas

Spesifikasi:
Model GL350
Bahan jembaré maksimal 240mm
Lebar tas maksimal 60mm
Panjang tas maksimal 100-320mm
Diameter maksimal gulung rampung 25mm (Bisa disesuaikan)
Bahan kekandelan 10-20 um
Kacepetan nggawe tas 220 pcs / mnt
Mesin tenaga 3kw
Bobot 1200kg
Ukuran 5500mm × 1300mm × 1600mm

Sampel tas:

212

Deskripsi rinci babagan mesin

61531


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita