Babagan Kita

aboutUS

Pabrik Mesin Ruian Fangyong yaiku pabrikan profesional mesin kemasan plastik kaya mesin pembuat kantong sampah, mesin panyegelan kantong segel sisih ngisor, mesin nggawe kantong kantong, mesin pembuat topeng wajah, mesin pembuat sarung tangan, mesin penutup sepatu, mesin pembuat topi shower, mesin pemotong slitting, mesin pemotong lan mesin relatif liyane.

Kita dununge ing Ruian, Kutha Wenzhou, provinsi Zhejiang sing mabur 1 jam saka Shanghai utawa mabur 2 jam saka Guangzhou lan sepur kacepetan dhuwur sing bisa tekan kabeh kutha ing China, pancen gampang banget kanggo tamu sing ngunjungi.

Kita duwe sejarah luwih saka 20 taun, duwe tim sales profesional, tim R&D, sawise tim layanan, kita bisa nggawe mesin miturut kebutuhan pelanggan utamane sawetara mesin non-standar khusus. Kita nyedhiyakake mesin ing saindenging tembung kayata USA, Spanyol, Jerman, Turki, Jepang, Australia, Singapura, Vietnam, Indonesia, Mesir, Libanon, Iran, India, Pakistan, Argentina, Brasil, Nigeria, Algeria, Tunis ... Kita ngekspor mesin 500-1000 set saben taun lan kita tansah nganyarke mesin kanggo memenuhi syarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur saka para pelanggan

Kanggo mesthekake kualitas produk, kita nggawe sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo saben proses saka pilihan bahan baku, pamrosesan bagean, komponen kumpul, saben tes nganti kemasan kanggo entuk tingkat kualifikasi 100%, tingkat kepuasan pelanggan 99%.

Muga-muga bisa kerja bareng karo para pelanggan supaya bisa sukses lan nuduhake rahasia sukses:

Produk bermutu, layanan sing apik, rega sing cukup, pangiriman sing tepat wektu

Iki minangka senjata sihir kanggo kabeh pelanggan anyar dadi pelanggan lawas, lan uga usaha sing terus-terusan.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap yen sampeyan butuh.