Produk

Babagan Kita

Profil Perusahaan

    aboutUS

Pabrik Mesin Ruian Fangyong minangka pabrikan profesional mesin kemasan plastik kaya mesin nggawe tas sampah, mesin panyegelan kantong segel sisih ngisor, mesin nggawe kantong kantong, mesin nggawe topeng rai, mesin nggawe sarung tangan, mesin tutup sepatu, mesin pembuat topi shower, slitting mesin rewinding, mesin pemotong lan mesin relatif liyane.

Kita dununge ing Ruian, Kutha Wenzhou, provinsi Zhejiang sing mabur 1 jam saka Shanghai utawa mabur 2 jam saka Guangzhou.

Warta

When using the slitting machine for production, the slitting process must be paid attention to and must not be taken lightly.

Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produ ...

Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora kudu dianggep entheng. Dadi, artikel iki bakal nggabungake film komposit BOPP / LDPE komposit sing diekstrusi, masalah kualitas sing ana ing proses produksi slitting lan masalah sing gegandhengan karo mesin slitting kanggo dianalisis. 1. Kontrol kacepetan nglereni Nalika ngetik produksi normal ...

When using the slitting machine for production, the slitting process must be paid attention to and must not be taken lightly.
Nalika nggunakake mesin slitting kanggo produksi, proses slitting kudu digatekake lan ora kudu dianggep entheng. Mula, artikel iki bakal nggabungake komposit BOPP / LDPE komposit ...
Heat cutting temperature control during bag making
Ing proses nggawe tas, kadhang kala penyegelan tas ora apik. Produk sing diprodhuksi kanthi cara iki ora nduweni kualifikasi. Apa sing nyebabake kedadeyane iki? Kita kudu mbayar manungsa waé kanggo ...